top of page
ortadoğu_ön.jpg

Eser Adı: Medeniyetlerin Beşiği Ortadoğu ve Batılılaşma Çıkmazımız

Yazar: Zafer Özen

Yayına Hazırlayan: Mahmud Recai Başpehlivan

Konu Etiketi: Araştırma

Marka: GONCA YAYINEVİ

ISBN: 978-9944-790-840

Baskı Tarihi: 1.Baskı - Nisan 2011

Eser Dili: Türkçe

Sayfa Sayısı: 320

Cilt: Karton Kapak

Kağıt: Holman Kitap Kağıdı

Ebat: 13,5 x 19,5 cm

Eser Hakkında:

Batılılaşma adına; 150-200 yıldır, Vahşi-Batı kaynaklı reçeteleri teknoloji, Para ve merhamet dilenir durumdan kurtulmalıyız. Bunun için öncelikle Dominyon aydınlarının rehberliğini reddetmeliyiz.

-Darbelerle Osmanlı’yı bitirdik, Cumhuriyeti kendimize uyarladık, konuşan ama anlaşamayanlar toplumu olduk. Demokrasiyi, yönetemeyen demokrasi haline getirdik. Doğacak çocuklarımız bile borçlu doğmaktadır. Artık, bu şer körebe oyununun sebeplerine şuur içinde inelim ve bu oyunu çözelim. İnanca ve kimliğe tarihimizde olduğu gibi saygılı olarak, siyasi alanı normalleşmesini sağlayalım. Millet, Ordu el ele vererek, yapılmış tüm gizli anlaşmaların geçersizliğini ilan edelim.

-Yunanistan’da bile bir kere darbe yapıldı. Darbecilerin, analarından emdikleri süt burunlarından getirildi. Biz de, hala darbeciler övünüyor/övülüyor.

-Darbelerin bir ülke halkının iradesinin zorla elinden alınması ve ülkenin geleceğinin çalınması olduğunu açıkça söyleyebilen aydın gereklidir.

İlk Onbeş Sayfayı İncelemek İçin Tıklayınız.

Online Satın Almak İçin;

87650256438692757713.png
babil-logo.png
wh_fca476ca7.jpg
bottom of page